Algemene schoonmaak

Algemene schoonmaak

Lift Clean: een hecht team van professionele schoonmakers

Familiebedrijf

Walter Goutsmet, de vader van de huidige zaakvoersters, begon 25 jaar geleden als zelfstandige. Hij inspecteerde geïnstalleerde liften. Al gauw schakelde hij over naar het schilderen van liften en breidde dan snel uit met algemene schilderwerken, gyprocwerken, plaatsen van deuren en bekastingen, raambekleding en vloerbekleding. Het zusterbedrijf van Lift Clean, Algo bvba, was geboren. Lift Clean (link naar www.liftclean.be) heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de reiniging van liften en algemene schoonmaak.

Lift Clean: voor de totaalinrichting van uw woning, bedrijf, horecazaak, flatgebouw

Vandaag is Lift Clean de referentie van algemene schoonmaak van bedrijven, appartementsgebouwen, kantoren, winkels, openbare gebouwen, enz. Voort is Lift Clean ook expert in het reinigen en schoonmaken van liften. 

Florence Goutsmet

Florence Goutsmet is zaakvoerster van Lift Clean. Florence onderhoudt de klantencontacten, maakt offertes op en zorgt voor een feilloze administratieve afhandeling van de facturatie. Zij houdt zich daarnaast ook bezig met de personeelszaken van Algo (link naar www.algobvba.be) en de werfopvolging.

Tel. +32 (0) 3 488 58 38
GSM +32 (0) 476 84 28 83

E-mail: florence@liftclean.be

Michelle Goutsmet

Michelle Goutsmet is een van de twee huidige zaakvoerders. Michelle staat vandaag in voor het klantencontact, de werfopvolging en de administratie van Lift clean. Zij is het aanspreekpunt voor alle klanten en volgt elk project minutieus op. 

Tel. +32 (0) 3 488 58 38
GSM +32 (0) 476 54 94 11

E-mail: info@liftclean.be


© Lift Clean 2018 | Lift Clean NV Elzenlaan 16 2390 Malle West | Privacy Policy | Cookie Policy | info@liftclean.be | T +32 (0) 3 488 58 28